Servicii - Consultatii Oftalmologice, Consultatii Pentru Ochelari:

 

Cabinetul Oftalmologic Optimed Petmar ofera consultatii si servicii oftalmologice pentru pacienti din toate categoriile de varsta.

Pentru ca suntem dotati cu tehnica moderna de prelucrarea lentilelor, satisfacem cerintele unei game largi de aplicatii.

Magazin Ochelari Mioveni, consultatii pentru ochelari, consultatii oftalmologice

1. CONSULTATIE PENTRU OCHELARI – Cabinetul Oftalmologic Optimed Petmar va ofera servicii oftalmologice la cele mai inalte standarde. De aceea, din respect fata de clientii nostrii acordam gratuit consultatia de ochelari.

 

2. CONSULTATII OFTALMOLOGICE COMPLETE - Suntem dotati cu o tehnica moderna de investigatie si diagnosticare, iar consultatiile oftalmologice complete cuprind:

 

     Refractometrie - Cu ajutorul refractometrului, printr-o metoda oftalmoscopica se pot masura ametropiile sferice si astigmatismul. Oglinda reflecta lumina spre ochiul subiectului si se obtine imaginea testului pe retina.

 

    Ketatomertie - Metoda prin care se studiaza refractia corneei, elementul principal al dipotrului ocular. Pacientul reazamafruntea de un suport special si priveste catre oglinda situata la 3 m distanta de ochii sai.

 

     Tensiune oculara - Reprezinta presiunea cu care continutul globului ocular apasa pe peretii globului ocular. Tensiunea oculara se masoara cu ajutorul unui jet de aer, fara a atinge ochiul sau prin metoda contact, cu atingere. Masurarea tensiunii oculare poate depista glaucomul. Acesta netratat duce la orbire.

 

    Examen fund ochi - Dupa utilizarea unor picaturi se poate vizualiza retina, vasele de sange dar si nervul optic. Dupa acest test nu este indicat sa sofati si este bine sa purtati ochelari de soare.

 

     Prescriptii ochelari - Suntem in masura sa va oferim solutia completa pentru vederea dv. Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu cele mai sigure prescriptii de ochelari.

 

3. Montaj automat - Incepand cu o durata de la 10 minute pe linie automata ESSILOR. Ofera solutii in domeniul prelucrarii lentilelor si realizeaza comenzi cu precizie.

 

4. Service garantie si post garantie.

 

    Va oferim produse de o inalta calitate, insa problemele pot aparea oricand. Indiferent ca problema apare in garantie sau post - garantie Cabinetul Oftalmologic Optimed Petmar, poate sa ofere solutii potrivite.

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Optimed Petmar

Powered by Optimus Plus