Tel. : 0740 185 757     E-mail: ionmariapetrescu@yahoo.com

 

 

     Optimed Petmar ofera servicii complete de optica medicala, pentru pacienti din toate categoriile de varsta. Pentru ca suntem dotati cu tehnica moderna de prelucrarea lentilelor, satisfacem cerintele unei game largi de aplicatii.

Magazin Ochelari Mioveni, consultatii pentru ochelari, consultatii oftalmologice

 1. CONSULTATIE PENTRU OCHELARI

 

     Cabinetul Oftalmologic Optimed Petmar va ofera servicii oftalmologice la cele mai inalte standarde. De aceea, din respect fata de clientii nostrii acordam gratuit consultatia de ochelari.

 

 2. CONSULTATII OFTALMOLOGICE COMPLETE

 

     Suntem dotati cu o tehnica moderna de investigatie si diagnosticare, iar consultatiile oftalmologice complete cuprind:

 

     Refractometrie - Cu ajutorul refractometrului, printr-o metoda oftalmoscopica se pot masura ametropiile sferice si astigmatismul. Oglinda reflecta lumina spre ochiul subiectului si se obtine imaginea testului pe retina.

 

    Ketatomertie - Metoda prin care se studiaza refractia corneei, elementul principal al dipotrului ocular. Pacientul reazema fruntea de un suport special si priveste catre oglinda situata la 3 m distanta de ochii sai.

 

     Tensiune oculara - Reprezinta presiunea cu care continutul globului ocular apasa pe peretii globului ocular. Tensiunea oculara se masoara cu ajutorul unui jet de aer, fara a atinge ochiul sau prin metoda contact, cu atingere. Masurarea tensiunii oculare poate depista glaucomul. Acesta netratat duce la orbire.

 

    Examen fund ochi - Dupa utilizarea unor picaturi se poate vizualiza retina, vasele de sange dar si nervul optic. Dupa acest test nu este indicat sa sofati si este bine sa purtati ochelari de soare.

 

     Prescriptii ochelari - Suntem in masura sa va oferim solutia completa pentru vederea dv. Specialistii nostrii va stau la dispozitie cu cele mai sigure prescriptii de ochelari.

 

 3. MONTAJ AUTOMAT

 

     Montajul se face in atelierul nostru, folosind aparatura de ultima generatie. Incepand cu o durata de la 10 minute pe linie automata ESSILOR.

     Ofera solutii in domeniul prelucrarii lentilelor si realizeaza comenzi cu precizie. Oferim servicii de reparatii ochelari, înlocuirea perniţelor, îndreptare rame, înlocuirea şuruburilor si reparaţii balamale.

 

 

 4. SERVICE GARANTIE.

 

    Va oferim produse de o inalta calitate, insa problemele pot aparea oricand. Indiferent ca problema apare in garantie sau post - garantie Cabinetul Oftalmologic Optimed Petmar, are solutii potrivite.

 

Date Contact:

 

Sediu : Bd. Dacia, bl. G1, sc. E – parter

 

Tel: 0740 185 757

 

E-mail: ionmariapetrescu@yahoo.com

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Alegerea ochelarilor de vedere poate fi o adevarata provocare!

Problemele de vedere apar din ce in ce mai des, iar daca nu sunt depistate si corectate din timp, pot provoca deteriorarea continua a vederii.

In momentul in care trebuie sa ne alegem o pereche de ochelari, exista o multime de aspecte de care trebuie sa tinem cont, de la partea estetica pana la cea functionala.

 

Optica pentru intreaga familie!

Va multumim pentru timpul acordat vizionarii site-ului nostru!

Daca aveti nevoie de mai multe informatii referitor la serviciile noastre va rugam nu ezitati sa folositi formularul de mai sus sau pagina noastra de contact.

Despre noi

Servicii

Lentile Zeiss

Ochelari de soare

Accesorii

Dotari cabinet

Galerie foto

Contact

Termeni si conditii

Copyright © Optimed Petmar

Powered by Optimus Plus