Produse si Accesorii Ochelari:

Magazin Ochelari Mioveni, rame ochelari, ochelari soare, lentile ochelari, lentile contact, accesorii ochelari

    RAME DE OCHELARI

 

   Va oferim o gama larga de rame ochelari diverse forme, culori, marimi, atat pentru barbati cat si pentru femei si copii.

   Este foarte important sa mergem cu regularitate la consultul oftalmologic, deoarece problemele de vedere sunt din ce in ce mai frecvente in zilele noastre. Acestea nu trebuiesc neglijate, deoarece se pot complica treptat. Rama de ochelari trebuie sa placa si sa se potriveasca fizionomiei.

Este important sa fie comoda, dar si rezistenta pentru a i se aplica lentile cu dioptrii potrivite.

 

    OCHELARI DE SOARE

 

    Ochelarii de soare au scopul de a apara ochii de lumina puternica a soarelui si de a oferi confort vizual. Ochelarii de soare sunt foarte utili pentru ca protejeaza ochii de razele ultraviolete. Acestea sunt nocive, iar in timp apar afectiuni oculare grave. Folosind ochelari care nu ofera protectie, vederea poate fi afectata. Pentru ca ochelarii de soare sa fie eficienti, trebuie sa fie originali, de calitate. Cabinetul oftalmologic Optimed Petmar va ofera urmatoarele branduri: Polaroid, Solano, Polar View, Police, etc.

Atunci cand doriti sa achizitionati ochelari de soare, tineti cont de prezenta filtrelor de protectie fata de razele UV, iar lentilele sa ofere o imagine clara si sa aibe o rezistenta buna.

 

    LENTILE DE OCHELARI

 

   Cabinetul oftalmologic Optimed Petmar, ne informeaza cum ne putem alege cele mai bune lentile pentru protejarea ochilor. Controalele oftalmologice periodice sunt foarte importante incepand cu primul an de viata si apoi anual.

Persoanele care petrec multe ore in fata monitorului, pot folosi lentile cu filtru pentru calculator. Ochii vor depune un efort mai mic, deoarece acestea blocheaza lungimea de unda a luminii albastre. Astfel vederea este mai clara si odihnitoare deoarece se modifica contrastul. Va punem la dispozitie o gama variata de lentile oculare ale unor brand-uri de renume: essilor, zeiss, rodenstock, rhein, interoptik.

 

   Lentilele cu antireflex (protectie la lumina artificiala), reduc reflexiile deranjante de pe suprafetele lentilei. Lentila are o transparenta mai mare si ofere o claritate mai buna.

 

   Lentilele cu tratament heliomat, ochelarii de soare cu protectie UV, dar si lentilele cu filtru polarizat sunt recomandate pentru perceptia naturala a culorilor, claritatea vederii si reducerea stralucirii. Conducatorii auto pot purta ochelari de soare cu filtru polarizant pe timpul zilei si lentile cu tratament antireflex pe timp de noapte.

 

    LENTILE DE CONTACT: BAUSCH & LOMB

 

   Lentilele de contact sunt folosite de milioane de oameni care se bucura de avantajele acestora. Lentilele de contact pot corecta miopia, hipermetropia, astigmatismul, presbiopia. Ele pot fi monofocale sau multifocale si ofera purtatorului claritate indiferent de distanta la care priveste.

 

   Avantajele lentilelor de contact:

 

- asigura o acuitate vizuala maxima;

- nu se aburesc si nu cad;

- au camp periferic mult mai larg decat ochelarii;

- nu se deterioreaza;

- ofera libertate de miscare atat in practicarea sportului cat si in viata de zi cu zi.

 

   Lentilele de contact pot fi purtate atat de copii cat si de adulti.

 

   Regulile esentiale pentru mentinerea sanatatii ochilor sunt:

 

- ingrijire corecta;

- respectarea termenului de valabilitate;

- modul de purtare al lentilelor;

- controale periodice la cabinetul oftalmologic.

 

   La cabinetul oftalmologic Optimed Petmar va oferim lentile de contact Bausch & Lomb.

   Lentilele de contact (de vedere sau cosmetice), pot fi achizitionate numai in cabinete de optica medicala. Tot aici gasiti si solutiile de intretinere, lavete, tocuri, snururi, lantisoare pentru ochelari si spray curatire ochelari.

 

 

    ACCESORII OCHELARI

 

   Lavete, tocuri, snururi, lantisoare pt ochelari, spray curatire ochelari, solutii intretinere lentile contact.

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Copyright © Optimed Petmar

Powered by Optimus Plus